Dordtse Dialogen met boekhandelaar Gertjan Kruidenier

06 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Dordtse Dialogen met boekhandelaar Gertjan Kruidenier

DORDRECHT - Gerrit Jan Kruidenier is boekhandelaar en middenstander. Als je het interview met hem hebt bekeken, is een wandeling over de Pelserbrug daarna nooit meer hetzelfde. De boekhandel waarvan hij eigenaar is, De Bengel, bestaat bijna net zo lang als hij leeft.

Hij vertelt hoe is, als boeken je leven beheersen. En hij is een uitgesproken voorstander van vrije meningsuiting: alle boeken zijn te koop, ook controversiële, die de nodige discussie oproepen. Hij legt uit waarom hij dat belangrijk vindt. Het interview is, net als alle eerdere in de serie Dordtse dialogen – op You Tube te vinden:

N.b.: De maandelijkse uitzending van Dordtse Dialogen is verplaatst naar de zondag, met een herhaling op woensdag.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.