Merel Baldé was op winterse ochtend gast bij Studio de Witt

13 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Merel Baldé was op winterse ochtend gast bij Studio de Witt

DORDRECHT - Terwijl u, jij en jullie ontwaakten in het witte landschap, waar de sneeuw het geluid van het verkeer dempte, heerste er in het Mediacentrum Dordrecht, op zaterdagochtend 11 februari al een koortsachtige ijver.

Om 10:00 uur was Studio De Witt op Drechtstad FM on-air en op internet online.Zij verwelkomden deze ochtend 11 februari 2017 de Dordtse actrice en zangeres Merel Baldé als gast. Merel speelde al diverse grote rollen waaronder een vrouwelijke hoofdrol in de musical Soldaat van Oranje.In het actualiteiten uur werd er aandacht voor de afscheidstour van burgemeester Arno Brok gevraagd. er werd gepraat met de griffier Anneloes Webster, Nelleke de Smoker van D66 en David Schalken van  BVD, over de procedure die is opgestart voor de opvolging van burgemeester Arno Brok. (Zie de twee foto's hieronder)Met Riet Duykers van de Stichting 50+Drechtsteden werd gepraat over het politiek cafe dat zij op 15 februari gaan organiseren met het oog op de landelijke verkiezingen.Jacolien de Heer was deze zaterdag de Dichter van dienst. (Zie foto hieronder)

Fotograaf: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.