Geslaagde open dag HBO Drechtsteden

16 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Geslaagde open dag HBO Drechtsteden

DORDRECHT - Zaterdag 11 februari vonden veel bezoekers hun weg naar de open dag van HBO Drechtsteden in Dordrecht. Bijna 200 bezoekers werden geteld en de mini-colleges van docent Toegepaste Psychologie, Ruud van den Berg, werden druk bezocht. In individuele gesprekken met docenten en studenten kregen belangstellenden de gelegenheid om te onderzoeken wat de diverse opleidingen te bieden hebben.

Veel aankomende studenten meldden zich direct aan om een dag te komen proefstuderen aan de hogeschool. Uit de evaluatie van de open dag bleek dat het evenement door de bezoekers met een 8,8 werd gewaardeerd.

Voor meer informatie over HBO Drechtsteden, volgende open dagen en proefstuderen:  https://www.hbodrechtsteden.nl.

Fotobijschrift: Belangstellenden in gesprek met Arno Rademaker, docent Toegepaste Psychologie

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.