Herman Koekkoek te gast bij Studio De Witt

20 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Herman Koekkoek te gast bij Studio De Witt

DORDRECHT - Zaterdag 25 februari is de bekende Dordtse organisator van onder andere de Boekenmarkt, het voormalige Place d’Ary Herman Koekkoek te gast bij Studio De Witt.

Na een werkzaam leven bij de Belastingdienst, stortte Koekkoek zich op het organiseren van evenementen met cultureel karakter. Koekkoek is de man achter de jaarlijkse boekenmarkt in Dordrecht en organiseerde tot twee jaar terug het jaarlijkse kunstmarkt evenment Place d’Ary dat moest stoppen door gebrek aan gemeentelijke subsidie. Succes maar teleurstelling neemt Koekkoek zoals het valt. Hij staat miet bekend als zeurpiet. De teleurstelling laat hem niet weerhouden nieuwe initiatieven op te pakken.

Hier praten wij met Koekkoek over maar ook over zijn muzieklijst voor dit programma waar wij ook naar luisteren.

In het tweede uur komen de actualiteiten van deze week aan bod. Het afscheid van van burgemeester Arno Brok, we spreken met de Dordtse Fietsersbond over het voorstel om fietsen in het winkelgebied bij wijze van experiment toe te staan. Met nipt verschil haalde dit voorstel van de CU/SGP het niet in de gemeenteraad. Met Corry van der Kraan (buddyzorg MEE Drechtsteden) praten wij over de situatie van de buitenslapers in Dordrecht en de Drechtsteden.

Hans Spekman, partijvoorzitter van de PvdA bezocht samen met PvdA kandidaat Kamerlid Richard Moti de Duurzaamheidsfabriek. Na afloop hadden wij een gesprek met hen.

De Dichter van dienst is de dichteres in opkomst Esther De Beun.

Studio De Witt van 10.00u-12.00u bij Drechtstad FM 95.7 (ether) 105.9(kabel) Kanaal951(KPN), kanaal 915(Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.