Eerste plaats voor jonge kunstrijdster Rozemarijn van der Gaag

20 februari 2017
Eerste plaats voor jonge kunstrijdster Rozemarijn van der Gaag

DORDRECHT - Op zaterdag 18 februari werd in Tilburg de jaarlijkse WillemII Bokaal verreden.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden werd in de categorie Starters (deelnemersveld van 9 rijdsters) vertegenwoordigd door Rozemarijn van der Gaag en Kate Mazijk.

De Dordtse Rozemarijn (8) reed een mooi uitgevoerde kür waarmee zij zeer verdiend aan de leiding ging en op de 1e plaats eindigde. Kate Mazijk (8) uit Berkel en Rodenrijs kwam voor de eerste keer uit voor de Dordtse vereniging, kwam helaas ten val in haar kür, maar eindigde toch op een mooie 6e plaats.

Podium voor Angel Delevaque In de categorie pupillen en een deelnemersveld van 12 rijdsters schaatste de Dordtse Angel Delevaque (6) zich naar een mooie 3e plaats. Clubgenootje Gabriella Arvelo uit Berkel en Rodenrijs (10) eindigde op de 5e plaats.

Bij de aspiranten was het brons voor de Dordtse Michëla Morée (13), Suzanne van Efferen (18) uit Puttershoek werd 5e en Yentl van Leeuwen (12) uit Ridderkerk eindigde op de 9e plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.