Nieuw netwerkplatform Bewust Dordrecht

20 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Nieuw netwerkplatform Bewust Dordrecht

DRECHTSTEDEN - Dordrecht kent een nieuw netwerkplatform. Bewust Dordrecht is bedoeld voor bewuste ondernemers én consumenten.

Het is een marktplaats voor mensen die op zoek zijn naar diensten op het gebied van gezondheid, persoonlijke groei en welzijn. Op de website www.bewustdordrecht.nl kunnen partijen elkaar vinden. De aangesloten ondernemers voeren hun bedrijf met een bewust oog op milieu en duurzaamheid.

Het op 1 februari gestarte platform telt al bijna 30 deelnemers. Coördinatoren Jolanda Baan en Lia van den Berg hebben allerlei activiteiten in petto. Zo is er de maandelijkse netwerkbijeenkomst Inspiratie Koffie voor ondernemers, zowel leden als niet-leden. Voor leden worden er workshops en lezingen georganiseerd. En dit jaar vindt de BewustZijnsmarkt plaats voor ondernemers én consumenten.

Bewust Dordrecht is er niet alleen voor Dordtenaren. Ondernemers uit alle Drechtsteden, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam en de Hoeksche Waard zijn welkom om zich aan te sluiten.
Het is een onderdeel van Bewust Nederland. Ook in andere steden, waaronder Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Groningen zijn er Bewuste netwerken.

Meer informatie op www.bewustdordrecht.nl. Ondernemers die zich willen aansluiten, nemen contact op met Jolanda Baan of Lia van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.