,,Vincent van Gogh wandelingen op vrijdagavond 3 maart uitverkocht

21 februari 2017
,,Vincent van  Gogh wandelingen op vrijdagavond 3 maart uitverkocht

DORDRECHT - Alle aangeboden Vincent van Gogh wandelingen op vrijdagavond 3 maart zijn uitverkocht. Dit meldt AD De Dordtenaar.

Van het Dordrechts Museum naar Grote Kerk lopen mensen in groepen  - vanaf  half zeven en tot tegen tien uur - in de voetsporen van Vincent van Gogh. Het Dordrecht van 1877 - zoals Vincent dat schreef aan zijn broer Theo - is het uitgangspunt.

Gids Henk Oldenziel coördineert de wandelingen. De Grote Kerk zal in verband met de Vincent van Gogh activiteiten vanaf 20 uur op vrijdag 3 maart open zijn met om tien uur een gratis orgelconcert van Cor Ardesch.

De activiteiten om Vincent van Gogh dichter bij Dordrecht te brengen en Dordrecht dichter bij Vincent van Gogh begonnen begin januari. Het programma rond 140 jaar Vincent van Gogh in Dordrecht heeft landelijk de nodige media-aandacht getrokken op radio en in kranten.

In Dordrecht haken verschillende organisaties, zoals Bibliotheek, Grote Kerk, VVV, Dordrechts Museum, stichting Voorlezen, To Be, de Buitenwacht, ateliers, kunstenaars en Dordt Marketing, op Vincent als inspiratiebron in.

De initiatiefgroep Vincent van Gogh (Bart Aanholt, Ad Kasius, ds. Paul Wansink, Ilse van Donkelaar en Hans Berrevoets) heeft al laten weten daardoor aangenaam verrast te zijn. De activiteiten, die op de website van de VVV worden aagenkondigd, lopen tot eind april door.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.