Ambachtshonk komt met iets nieuws: projectpakketten

23 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Ambachtshonk komt met iets nieuws: projectpakketten

DORDRECHT - Per heden breidt hobbywerkplaats Ambachtshonk de mogelijkheden uit. Houtbewerkers kunnen zich nu ook inschrijven voor een reeks dagdelen, voor de duur van één gekozen doe-het-zelfproject. Het Ambachtshonk heeft vier zogenoemde ’project-pakketten’ samengesteld, waaruit gekozen kan worden. Er is keuze uit pakketten voor het maken van een dubbel-zit tuinbankje, een poppenhuis/autogarage, een tuinkas en een hangende wandkast. Starten met het project kan op een datum naar keuze.

Een projectpakket bestaat uit een ontwerptekening, een uitgebreide werkbeschrijving, een boodschappenlijst voor benodigd materiaal en een knipkaart voor gebruik van de werkplaats. Afhankelijk van het gekozen ontwerp is inbegrepen een instructie voor gebruik van de benodigde stationaire machines. Tijdens de hobby-avonden is er altijd een vrijwilliger aanwezig die aanwijzingen kan geven bij de klus. En natuurlijk is er koffie, thee en lekkers.

Met deze projectpakketten richt het Ambachtshonk zich op een nieuwe groep hobbyisten die op hun eigen tempo zelfstandig iets moois willen maken, maar nog geen ontwerp hadden gekozen. Het is de ideale manier om gedurende een afgebakende periode kennis te maken met de faciliteiten van het Ambachtshonk en gezellig met anderen te hobbyen.

Liefhebbers van hout en ambacht wisten het Ambachtshonk al te vinden om zich in te schrijven voor structurele deelname. Voor een vast bedrag per maand kunnen ambachtelijke hobbyisten terecht in de werkplaats aan de Patersweg 53 te Dordrecht. Deze locatie is ingericht met werkbanken, machines en gereedschap voor houtbewerking.

Meer informatie over inschrijven voor deelname en / of de projectpakketten is te vinden op de website: www.ambachtshonk.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.