Victor DeConinck te gast bij TV Makelaar: Mission Impossible

24 februari 2017
Victor DeConinck te gast bij TV Makelaar: Mission Impossible

DORDRECHT - “Eén van de allermooiste steden van Nederland zegt men.” Zo begint Bob van het RTL4 programma TV Makelaar Impossible, in zijn presentatie van het huis in Dordrecht van Victor DeConinck.  Zijn huis staat te koop voor 2,6 miljoen euro en is daarmee het duurste huis van Dordrecht en omgeving. “In de 17e eeuw is het gebouwd door een suikerbaron”, vertelt Bob in de aflevering. “Het is een pakhuis, een drielingpandje. Misschien wel het mooiste pand van Dordrecht en wordt nu bewoond door Victor DeConinck, die jarenlang presentator is geweest van onder andere 2Vandaag.

“Ooit woonde hier een rijke suikerhandelaar", vertelt Viktor. "Die had een fabriek waar suikerstroop uit Brazilië om werd gezet in suikerkegels. Die man had veel geld en heeft dit pand laten bouwen. Ik heb dit 14 jaar geleden gekocht.”

Het pand heeft een galerie, genaamd De Compagnie. Hier worden huisconcerten gegeven en pas geleden was hier een duurzaamheidsbijeenkomst van Drechtstadsboer. “Enorme ruimtes. Enorm dakterras, met liefde onderhouden. Alles ziet er prachtig uit; het is een parel”, aldus Bob.

Victor geeft aan wel eens wat anders te willen in zijn leven, dan altijd bezig te zijn met de galerie. Ook is het huis wel erg groot voor hem. De uitzending is nog te zien op de site van www.gemistvoornmt.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.