RTV Dordrecht dit weekeinde in teken van afscheid burgemeester Arno Brok

24 februari 2017
RTV Dordrecht dit weekeinde in teken van afscheid burgemeester Arno Brok

DORDRECHT - De programmering van RTV Dordrecht staat dit weekeinde in het teken van het afscheid van burgemeester Arno Brok. ,,Een terechte keuze voor een burgemeester die veel heeft betekend en zeer beeldbepalend is geweest voor de stad", aldus hoofdredacteur Ton van Wijngaarden.

Vrijdagavond het grote afscheidsinterview, een co-productie van RTV Rijnmond en RTV Dordrecht. Thijs Blom is de interviewer, Marjolein Vos deed de productie en Fokko van de Straaten had de leiding over de beeldregistratie en montage. Vrijdag op TV Dordrecht te zien na het Nieuws van 18.00 uur (herhaling ieder uur tot zaterdagmiddag 17.00 uur) en online te bekijken via website en YouTube vanaf 19.00 uur.

Zaterdagavond een uitgebreid sfeerverslag van de speciale receptie voor alle inwoners van de stad, die kunnen vrijdagmiddag in het Dordrechts Museum afscheid nemen van hun burgemeester. Namens de omroep mengen Ad van de Herik en Ben Corino zich tussen de handenschudders. Het verslag van Ben Corino is zaterdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur te horen in zijn radio-programma 'Studio de Witt'. De nieuwe aflevering van 'Op Pad met Ad' is zaterdagavond vanaf 18.00 uur te zien op TV Dordrecht, direct na het nieuwsoverzicht en natuurlijk te bekijken via website en YouTube.

Alles bij elkaar een mooi eerbetoon aan Arno Brok, die Dordrecht officieel per 1 maart verlaat om aan de slag te gaan als commissaris van de Koning in Friesland.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.