Hans Spekman spreekt over de kansen van duurzame werkgelegenheid in de regio

24 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Hans Spekman spreekt over de kansen van duurzame werkgelegenheid in de regio

DORDRECHT - De persbijeenkomst 'Koffie en Campagne' van de Partij van de Arbeid afgelopen  donderdag 23 januari in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht was goed bezocht. Tijdens de bijeenkomst gingen PvdA partijvoorzitter Hans Spekman en kandidaat-Kamerlid Richard Moti in gesprek met de pers over regionale en landelijke campagne-thema’s.

Tijdens de bijeenkomst sprak partijvoorzitter Hans Spekman over de kansen van duurzame werkgelegenheid in de regio. De Drechtsteden kennen veel maritieme en industriële bedrijven, die afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. Juist in deze sectoren vallen de laatste tijd veel ontslagen. Dit maakt deze regio kwetsbaar. De PvdA wil een sprong voorwaarts maken door in te zetten op nieuwe duurzame producten en productiewijzen. Hiervoor presenteerden Hans Spekman en Richard Moti een plan. Aansluitend was er een discussieavond.Het Programma van deze avond was als volgt:
- 19.30-20.00 uur: Persbijeenkomst 'Koffie en Campagne' met Hans Spekman en Richard Moti
- 20.00-20.10 uur: Introductie van de Duurzaamheidsfabriek door Rein Meester (directeur)
- 20.10-21.00 uur: Presentatie plannen voor nieuwe duurzame banen, met discussie duurzaamheidsopgaven door: Richard Moti: kandidaat-Kamerlid voor de PvdA en Hans Spekman: Partijvoorzitter PvdA
- 21.00-21.30 uur: Huldiging lokale helden die hun bijdrage leveren aan nieuwe duurzame initiatieven of zich op andere wijze verdienstelijk hebben gemaakt voor stad en regio.
- 21.30 uur: Afsluitende borrel. Het gebouw sloot om 22.00 uur, en de belangstellenden gingen met een goed gevoel na deze discussieavond weer naar huis.

Foto's © Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.