B. en w. besluiten op website gemeente Dordrecht niet meer actueel

25 februari 2017

DORDRECHT - De gemeentelijke website vermeldt ook b. en w. besluiten. Inmiddels wordt door de beheerders van de site niet meer gedaan, wat is beloofd.

Het college vergadert elke dinsdag. Een week later volgt de goedkeuring van een besluitenlijst, die openbaar gemaakt kan worden. Dat houdt dus in, dat de besluitenlijst van 14 februari te lezen moet zijn.

De praktijk in Dordrecht is anders alhoewel er over openheid wordt gesproken. De achterstand in openbaar making is meer dan vier (!) maanden.

De tekst die nu te laten valt:

Hieronder vindt u de actuele besluiten die zijn genomen door het College van burgemeester en wethouders. Als de besluitenlijst de week erna is goedgekeurd door B&W, wordt deze openbaar gemaakt op deze pagina.

De besluitenlijsten van voorgaande jaren vindt u in het archief.

    Collegebesluiten 4 oktober 2016
    

    Collegebesluiten 27 september 2016
    Collegebesluiten 20 september 2016

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.