GroenLinks kandidaat-kamerlid Suzanne Kröger bezoekt Dordrecht

27 februari 2017 door Hennie van der Zouw
GroenLinks kandidaat-kamerlid Suzanne Kröger bezoekt Dordrecht

DORDRECHT - Op complimentendag, woensdag 1 maart, bezoekt Suzanne Kröger, nummer 11 op de kandidatenlijst van GroenLinks, Dordrecht. Samen met het campagneteam van GroenLinks Drechtsteden gaat ze langs de huizen om te horen wat er leeft onder de mensen. Na afloop van de huis-aan-huis actie is ze te vinden in het GroenLinks campagnepand, Voorstraat 252a, voor een Meet & Greet. Vanaf 20:30 uur is iedereen welkom om met haar kennis te maken.

De GroenLinks campagne draait om praten, niet schreeuwen. Kröger: “Ik ga graag het gesprek aan met kiezers. Daarom voer ik in het hele land campagne en nu ook in Dordrecht. Natuurlijk hebben wij ideëen over wat we willen. Maar onze campagne draait niet alleen om het zenden van onze boodschap, we willen ook horen wat mensen belangrijk vinden.”

GroenLinks staat voor verandering. Zo willen we onder andere een schone wereld nalaten aan onze kinderen. Dat gaat met het huidige beleid niet lukken. Kröger: “Nederland moet van hekkensluiter weer koploper worden op het gebied van duurzaamheid.”

Het bezoek van Kröger is de eerste manier waarop GroenLinks aandacht besteedt aan complimentendag. Zaterdag 4 maart delen de fractieleiders uit de Drechtsteden in Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht complimenten uit aan lokale organisaties die zich inzetten voor een open, groene, en eerlijke samenleving waarin iedereen mee kan doen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.