Wim van Pelt zaterdag 4 maart bij Studio De Witt

03 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Wim van Pelt zaterdag 4 maart bij Studio De Witt

DRECHTSTEDEN - Zaterdag 4 maart is de bekende Zwijndrechtenaar – Oud-gemeenteraadslid van Zwijndrecht, Wim van Pelt, te gast bij Studio De Witt.

Ooit was hij in Zwijndrecht bezig met de voorbereiding om met de 'Perenpartij' mee te gaan doen aan de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Dat zorgde in Zwijndrecht voor leven in de brouwerij. 

Hierdoor ontstonden er ook bewegingen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Voor leven in de brouwerij is van Pelt wel een voorstander. Zo riep hij vanuit Zwijndrecht per twitter de Zwijndrechtenaren op om over te varen, om in Dordt ook voor meer leven in de brouwerij te gaan zorgen, zodat tot een regionale samenwerking kon worden gekomen met partijen van in elk geval drie plaatsen.

In Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht is er zo een groeiend draagvlak voor dat de Perenpartij als nieuwkomer te gecreerd, om zo mee te doen aan de gemeenteraadsverkizingen van 2014.

In Dordrecht werd dat gevolgd, maar verder dan wekelijkse gesprekken met Wim van Pelt bij Poffertjes Salon Visser kwam het niet....

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.