Swingend optreden van Frank and the Club in het Parkhuis

04 maart 2017
Swingend optreden van Frank and the Club in het Parkhuis

DORDRECHT - Op donderdag 2 maart verzorgde Frank and the Club uit Papendrecht een optreden voor de bewoners van het Parkhuis.

Het Parkhuis organiseert dit jaar een serie optredens op donderdagen in de Brasserie onder de naam Live in de Brasserie. En in dat kader verzorgde ook de heren van Frank and the Club een optreden voor de bewoners.

Frank and the Club speelde een selectie songs uit hun programma SWEET70TIES (met werk van oa Robert Palmer, CCR, Eagles, Doobie Brothers, Steely Dan, Eric Clapton en the Little River Band).

Foto: Pieter van den Berg

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.