Week van Zorg en Welzijn komt eraan

06 maart 2017 door Josette Huisman
Week van Zorg en Welzijn komt eraan

DRECHTSTEDEN - Tijdens de Week van Zorg en Welzijn (van 13 t/m 18 maart 2017) kun jij een kijkje nemen bij allerlei geopende zorg- en welzijnsorganisaties. Neem een kijkje bij het verzorgingshuis om de hoek of in een apotheek bij u in de buurt! Van nieuwe zorg in de wijk, kleinschalig wonen in de ouderenzorg, revalidatie in de gehandicaptenzorg, van alles is te zien!

Wil je meer weten over zorg en welzijn bij u in de buurt; kijk dan op de locatiekaart op de website. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. Zo ook diverse organisaties in deze regio. Een selectie: 

  • Philadelphia         
  • ASVZ                        
  • Rivas                     
  • Da Vinci                
  • UWV
  • Gemiva – SVG Groep - Cadeauwinkel Gemivaria
  • Werkvisie de Hoop Locatie Ambachtse Bedrijven
  • Blije Borgh

Op www.weekvanzorgenwelzijn.nl vind je alle organisaties met adressen, die dit jaar meedoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.