Gratis proeftrainingen bij Hockeyclub DMHC aan de Schenkeldijk in Dordrecht

07 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Gratis proeftrainingen bij Hockeyclub DMHC aan de Schenkeldijk in Dordrecht

DORDRECHT -Op zaterdag 11 maart start het tweede deel van het veldseizoen bij DMHC. Dan gaan de 4- en 5-jarigen weer aan de gang met Benjamin Hockey en Funkey Hockey (zaterdags van 09.00 tot 09.45 uur) en gaat de Hockeyschool voor kinderen van 6 jaar en ouder ook weer beginnen (zaterdags van 09.00 tot 10.00 uur).

Kinderen kunnen 3x geheel vrijblijvend ter kennismaking mee trainen. Vinden ze het leuk en willen ze daarna lid worden dan kan dat op ieder moment. Aanmelden voor een proeftraining kan via lijncoordinatorfunkeyhockey@dmhc.nl of lijncoordinatorhockeyschool@dmhc.nl.

G-Hockey wekelijkse training
G-hockey is bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar, niet rolstoelafhankelijk, bij wie de verstandelijke beperking van dien aard is, dat meedoen met leeftijdgenoten in het reguliere hockey problematisch is. Het doel van G-hockey is om spelenderwijs de basisvaardigheden van het hockey aan te leren en in een later stadium wedstrijden en toernooien te spelen. Hierbij staan spelplezier en geloof in eigen kunnen voorop: we gaan uit van de mogelijkheden van elke individuele hockeyer. DMHC wil de integratie van mensen met een verstandelijke beperking binnen de club bevorderen.

G-hockeyers trainen iedere zaterdagochtend van 09:00 tot 09:45 uur, voor meer informatie zie www.dmhc.nl of stuur een mailtje naar ghockey@dmhc.nl.

Over Hockeyclub DMHC
Hockeyclub DMHC, opgericht in september 1925, heeft een enorme groei doorgemaakt en is nu met 1.100 leden de grootste hockeyclub van regio Zuid-Holland Zuid. De club beschikt over 4 hockeyvelden, waaronder – als enige club in de regio – twee moderne semi-watervelden. Velen hebben bij Hockeyclub DMHC hun eerste hockeyervaring opgedaan en hebben vele jaren bij deze club gespeeld, waaronder Herman Kruis, de voormalige trainer van Dames 1 Hockeyclub Den Bosch en voormalig bondscoach van het Nederlands dameshockeyteam.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.