Dordrechts' bekendste gitarist presenteert nieuwe CD

07 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Dordrechts' bekendste gitarist presenteert nieuwe CD

DORDRECHT - Op vrijdag 10 maart presenteert Dordtse gitarist Mark Bogert zijn nieuwste album ‘Painting the World’ exclusief  in Poppodium Bibelot.  Onder de aanwezigen worden een aantal gesigneerde cd’s verloot.

Win het nieuwe album
Mark Bogert laat Dordrecht kennis maken met zijn nieuwe album tijdens dit bijzondere concert.  Daarom geeft hij het publiek de kans om vier speciaal gesigneerde albums te winnen. De overkoepelende stijl is rock, maar verschillende genres zullen voorbij komen Het publiek mag een mix verwachten van nieuw en oud werk.

Muzikaal van kinds af aan
De gitaardocent aan het Rotterdams conservatorium rondde daar eerder twee opleiding cum laude af. Al snel volgden samenwerkingen met diverse bands en een aantal solo cd's. Ook speelt hij in Knight Area, een van de grootste progbands uit Nederland.

Ticketinformatie
Meer informatie over dit concert en andere shows is te vinden op www.bibelot.net en www.facebook.com/poppodiumbibelot.

Tickets kosten €10,00 en zijn te koop via www.bibelot.net, www.energiehuis.nl, de centrale kassa van het Energiehuis (open: ma t/m za 09.00-21.00 uur) of bij de voorverkoopadressen Velvet Music Dordrecht, Vriesestraat 110 en VVV Dordrecht, Spuiboulevard 99.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.