Vintage 2punt0 opent de deuren

08 maart 2017
Vintage 2punt0 opent de deuren

DORDRECHT - Op 9 maart opent Vintage 2punt0 haar deuren aan de Spuiboulevard 88, in het voormalige ANWB pand. De winkel brengt vintage, brocante en design. De Dordtse Brenda van den Berg is de eigenaar en gaat er samenwerken met haar man. Het is de tweede winkel die ze in Dordrecht heeft.

“In deze nieuwe winkel verkopen we wat in de opslag stond”, vertelt Brenda. “Toen we daar weg moesten kregen we deze ruimte aangeboden.  Hier kan iedereen naar binnen.

Het zijn goede spullen die we verkopen. We verkopen vintage, dat wat op het moment heel erg hip is. We zijn geen kringloopwinkel maar hebben wel tweedehands spullen. Veel dingen hebben een merkje of zijn heel erg gewild, het is een mix van leuke en betaalbare spullen. Voor iedereen is er wel iets. De kleinere artikelen zijn voor iedereen betaalbaar.

De winkel is tijdelijk, voor minimaal een half jaar. Hier komen appartementen en we kunnen blijven tot het laatste appartement verkocht is.”

De winkel is open op de donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op zondag de laatste zondag van de maand.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.