Feestelijke opening FNV-HUIS met Han Busker

08 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Feestelijke opening FNV-HUIS met Han Busker

DRECHTSTEDEN - “Deskundig, dichtbij en laagdrempelig” Op zaterdag 11 maart 2017 organiseert de FNV Drechtsteden de officiële opening van haar nieuwe onderkomen aan de Spuiboulevard 420-422 te Dordrecht. Om 13.00 uur vindt de feestelijke opening plaats.

Iedereen is van harte welkom.

Je kunt zaterdag kennis maken met nieuwe kandidaat-voorzitter Han Busker, en om 13.30 uur het debat volgen met Peter Heijkoop (Wethouder Werk), Teun Muller (voorzitter Werkgevers Drechtsteden) en Richard Moti (PvdA kandidaat kamerlid). Dit debat gaat over werk in onze regio: over vast en flex werk, werken met uitkering, verdringing, voldoende werk en aanbod van personeel, etc.

Verder kan men lekker genieten van de FNV Quiz, muziek, hapjes en een drankjes. Kom je ook??
Laat het wel even weten via vakbondshuizenZWN@fnv.nl

Leden en geïnteresseerden kunnen als vanouds rekenen op de prima FNV service en dienstverlening van de grootste vakbond van Nederland.
Of men nu een vraag heeft over werk, inkomen, sociale zekerheid of letselschade;
Of hulp wil bij het invullen van de belastingaangifte of het aanvragen van toeslagen;
Of men wil weten of men in aanmerking komt voor bepaalde voorzieningen in de gemeente en welke;
Of iemand ziek is en graag begeleiding wil;
Of rondloopt met een loopbaanvraag;

Met alle vragen kan men terecht op 1 plek: de FNV aan de Spuiboulevard 420-422 te Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.