Verkiezingsmarkt in Dordrecht brengt sfeer op het Achterom

13 maart 2017
Verkiezingsmarkt in Dordrecht brengt sfeer op het Achterom

DORDRECHT - Het grootste gedeelte van de kiezers is nog zwevend, als je de media mag geloven. Voor de politieke partijen reden te meer om op de valreep nog flink actie te voeren. Aanstaande woensdag op 15 maart zijn immers de landelijke verkiezingen. Hiertoe werd er afgelopen zaterdag op het Achterom een verkiezingsmarkt gehouden.

Dat verkiezingen ook gezellig kunnen zijn werd afgelopen zaterdag op het Achterom bewezen. Hier stonden de politieke partijen met hun kraampjes hun programma te promoten. Er was koffie voor iedereen en de markt trok veel belangstelling.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.