Filmpremières en Ladies nights bij The Movies

13 maart 2017
Filmpremières en Ladies nights bij The Movies

DORDRECHT - The Movies presenteert de komende week twee nieuwe filmtitels. Daarnaast zijn er komende week twee feestelijke Ladies Nights. Dit zijn gezellige filmavonden rondom een romantische filmkomedie, die The Movies op hun eigen manier extra leuk aankleden met rode-loper-foto, bubbels & bites, leuke goodies en een verloting.

Zeker voor liefhebbers van Japanse cinema is er After The Storm, een drama over eigenwaarde, familiebanden en de vraag die iedereen met levenservaring zich wel eens stelt: “Ben ik nou geworden wat ik – toen ik jong was - wilde worden?” De privédetective Ryota was ooit een veelbelovend schrijver, maar gaat nu vooral gebukt onder een gokverslaving. De banden met zijn ex-vrouw, moeder en zoontje zijn kapot gegaan. Als een storm ze een dag samen in huis gevangen houdt, is er de kans om opnieuw te beginnen.

De tweede première komt uit Denemarken en is van de makers van Borgen en The Killing. The Day Will Come is een schrijnend drama over het leven in een jongensinternaat in 1967. De broertjes Elmer en Erik worden daar in geplaatst nadat hun zieke moeder niet meer voor ze kan zorgen. Al gauw is het enige dat de jongens nog willen het internaat te ontvluchten.

Ladies Nights
Op Di 21 maart: Ladies Night Het Verlangen. Deze goed gemaakte NL-komedie komt van de makers van “Alles is Liefde”. Chantal Janzen is de mooie schoenenverkoopster Brigitte, die graag schrijfster wil worden. De uitgeverbroers Goudemondt vinden haar probeersels maar niks. Ze hebben net een briljant literair script ontvangen, maar ook daarmee zitten ze in hun maag. Want met de onooglijke, stotterende oude schrijver Herman krijgen ze geen media-aandacht voor het boek. Het idee van een schrijverswissel wordt geboren en pakt zeer succesvol uit. Maar dan komen de problemen pas echt. Inloop 19:30 u. Start film 20:15 u en rond 22.30 u. met een goodie bag naar huis.

Op Vr 24 maart: Lady Teens Night Beauty and The Beast 3D. Rondom de nieuwe live action versie van dit Disney-sprookje presenteert The Movies een Ladies Night vooral voor tieners (12-16 jaar) en hun vriendinnen, moeders, tantes etc. Kom in mooie kleren en geniet van fotografen, cupcakes, beauty en hebbedingetjes voor meiden.
Emma Watson speelt Belle, een sprankelende jonge vrouw met een saai leven die droomt van romantische avonturen. Op zoek naar haar verdwenen vader wordt ze gevangen genomen in het kasteel van Het Beest. Maar door het contact met het betoverde personeel ontdekt ze dat er een charmante, betoverde prins schuilt in dat akelige monster.
Inloop 18.30 u. Start film 19:15 u. en na afloop een surprise voor de Best Dressed Lady.

Check voor meer info en vertoningstijden: www.themoviesdordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.