Bekeuring quadbestuurder in de Biesbosch

13 maart 2017
Bekeuring quadbestuurder in de Biesbosch

DORDRECHT - Op 12 maart is er een quad bekeurd in de Biesbosch. In het begin van de middag was er een melding van ronkende quad motoren op het natuurpad tussen de Oosthaven en de Zuidhaven in de Dordtse Biesbosch.  Crossen met quads en crossmotoren is hier niet toegestaan. Het geliefde pad bij wandelaars was door het zonnige voorjaarsweer druk met bezoekers.

Omstreeks 13.30 hebben Buitengewoon Opsporingsambtenaren van Staatsbosbeheer en Parkschap Nationaal park de Biesbosch de bestuurder van een quad motor bekeurd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.