Michael De Meij houdt opheffingsverkoop

14 maart 2017
Michael De Meij houdt opheffingsverkoop

DORDRECHT - 116 Jaar heeft juwelier De Meij bestaan. De laatste 25 ervan als Michael de Meij. De winkel is te vinden op het Achterom 65. De eigenaar geeft aan dat de tijd en het koopgedrag van de mensen is veranderd en wil zich niet profileren op internet.

Michael en Saskia de Meij schrijven het volgende in een brief op de winkel:
“Per 1 augustus 2017 gaan wij helaas stoppen, na 25 jaar Michael de Meij en 116 jaar juwelier De Meij in Dordrecht.

Door de veranderde tijd en koopgedrag hebben wij deze keuze gemaakt. Het nieuwe winkelen met internet is niet iets waar wij ons sterk in willen maken en o de huidige voet doorgaan zonder zelf die verandering in te zetten is iets wat niet verstandig is.
Het weer opnieuw aangaan van een nieuw huurcontract met alle zware financiële verplichtingen is een te groot risico.

Wij willen u bedanken voor het vertrouwen dat u in onze familie heeft gesteld en hopen dat u dit ook elders zult vinden."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.