Openingsweekend nieuw horecaconcept van Bibelot: Brandstof

14 maart 2017
Openingsweekend nieuw horecaconcept van Bibelot: Brandstof

DORDRECHT -Op vrijdag 17 maart wordt op de begane grond van het Energiehuis officieel het horecaconcept Brandstof geopend. Een dag later is Brandstof vanaf 15.00 uur voor iedereen toegankelijk. Er is gratis saté en Brandstof zorgt voor overheerlijke tosti’s en biertjes.  Zondag tenslotte belooft een echt feestje te worden met om 16.00 uur een optreden van SKAvuiten, een kunstzinnige ska combinatie met ruime muzikale ervaring.


De Skavuiten. Foto: DW images.nl

In Brandstof kunt je zelf je tosti samenstellen, achter je laptop werken of wegzakken in een fauteuil na een goed concert.  Brandstof werkt op alle mogelijke fronten samen met de stad. Dit is terug te zien in het assortiment en het programma.

Het interieur van Brandstof is fris met een vleugje rock&roll. De oude garderobe is vervangen door lockers waardoor de caféruimte is vergroot. Het interieur is aan te passen aan verschillende type evenementen en een grote tafel nodigt uit om aan te werken.

Het programma komt voort uit de stad. Brandstof juicht samenwerking met organisatoren, onderwijsinstellingen, cultuurmakers en kunstenaars toe. Ze kunnen in Brandstof activiteiten organiseren, netwerken en brainstormen. Ook de professionals van Bibelot werken op deze plek dus kun je direct benaderen met een idee voor Bibelot of het Energiehuis.

Brandstof is elke donderdag en zondag tussen 15.00 en 23.00 uur geopend en op vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 02.00 uur. Meer info? www.brandstofdordrecht.nl of mail naar brandstof@bibelot.net Noordendijk 148, 3311RR Dordrecht

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.