Ook na tien jaar is omgekomen fietster Carola (6) niet vergeten in Dordrecht

14 maart 2017
Ook na tien jaar is omgekomen fietster Carola (6) niet vergeten in Dordrecht

DORDRECHT - ,,Carola van der Hoek is tien jaar na het dramatische ongeluk niet vergeten".  Dagblad AD De Dordtenaar besteedt hier zo vandaag met een foto aandacht aan.

Het tragische ongeluk met de fiets van de leerlinge van de Julinaschool gebeurde in de vroege ochtend van 13 maart 2007.

Het meisje fietste over de Brouwersdijk richting Julianaweg en raakte de vluchtheuvel bij de stoplichten voor de Krispijnseweg.

Ze viel en kwam onder het achterwiel van een vrachtauto terecht. Carola was op slag dood. De ouders Barbara en Manon legden gisteren bloemen op de plek met het broertje Damien en zusje Iris van de toen zes-jarige Carola.

Na het ongeluk in 2007 herinnerde een zee van bloemen lange tijd aan het fietsongeluk en in Dordrecht maakte het dodelijke ongeluk veel indruk. Zeker ook gisteren en vandaag herinnerden zich door de bloemen weer velen het ongeluk van toen zeker bij het passeren van het kruispunt. De ouders kregen ook veel reacties.en voelden zich extra bepaald bij het verlies, zeker op 13 maart.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.