Het senioren Orkest gaf een grandioos concert in de Sterrenlanden

15 maart 2017
Het senioren Orkest gaf een grandioos concert in de Sterrenlanden

DORDRECHT - Op uitnodiging van het activiteiten team van het zorgcentrum Sterrenlanden gaf het Senioren Orkest Hoeksche Waard gisteren een concert voor de bewoners en bezoekers, onder het motto "muziek voor senioren door senioren"

Het Senioren Orkest, met een gemiddelde leeftijd van 72 jaar, begon met een koraal, waarna in een flitsend tempo, de toehoorders getrakteerd werden met swingende muziek, zoals de Deep River Rapsody. De inmiddels beroemde sopraan- saxofonist Daniël Meijer vertolkte op onnavolgbare wijze La pluie d'or van Pierre Bouillon.

Het eerste deel van het concert werd afgesloten met Jesus Christ Superstar.

Na de pauze genoten de bewoners en bezoekers o.a. van de meeslepende Blue Tango, Remember the old times en natuurlijk een Strauss walsen potpourri.

Na een daverend applaus van het publiek en een dankwoord van de medewerker van de activiteitencommissie, werd als toegift Die muzik geht uns ins Blut gespeeld.

Zowel de bewoners als de orkestleden konden terugkijken op een zeer geslaagd concert, dat zeker voor herhaling vatbaar is.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.