Zaterdagmarkt van Dordrecht uitgeroepen tot 'Beste zaterdagmarkt van Nederland 2017'

15 maart 2017
Zaterdagmarkt van Dordrecht uitgeroepen tot 'Beste zaterdagmarkt van Nederland 2017'

DORDRECHT - De zaterdagmarkt van Dordrecht is uitgeroepen tot 'Beste Zaterdagmarkt van Nederland 2017' in de categorie 'Grote markten'. Dordrecht nam het in de verkiezing op tegen de markten in Den Haag en Enschede.

Op dinsdag 14 maart reikte Henk Achterhuis, voorzitter van de Centrale Vereniging Ambulante Handel, de prijs uit. In het juryrapport spreekt de CVAH zich zeer positief uit over de Dordtse Zaterdagmarkt:

"Volgens de jury heeft Dordrecht veel aandacht voor voortdurende verbetering van de markt, zowel de gemeente, de ondernemers en ook de politiek. De jury roemt de professionele manier waarop de partijen met elkaar samenwerken. Bijvoorbeeld de bijna perfecte afweging bij evenementen: daar waar het kan schikt de markt, maar verplaatsing is geen vanzelfsprekendheid. Hulde!

Nog los van de prachtige locatie van de markt, wordt deze als sfeervol ervaren, heeft het een goede uitstraling en geeft de markt in zijn algemeenheid een goed gevoel. Het is een absolute trekker voor het Dordtse centrum."
Het hele jaar mag de zaterdagmarkt de titel 'Beste Zaterdagmarkt van Nederland' voeren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.