Premiere van twee echte filmhuisfilms bij The Movies

16 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Premiere van twee echte filmhuisfilms bij The Movies

DORDRECHT - Deze week de premiere van twee echte filmhuisfilms bij The Movies. De Japanse film After The Storm is een bijna meditatieve vertelling over persoonlijke ontwikkeling en familiebanden rond Ryoto, ooit een groot schrijverstalent maar nu gokverslaafd. Wanneer hij samen met zijn ex-vrouw, moeder en zoon gevangen zit in een storm is dat een kans op "een reset" van zijn leven. The Day Will Come is een aangrijpend drama van de makers van de Deense successeries Borgen en The Killing. In de jaren '60 proberen twee broertjes Emiel en het harde kostschoolregime te ontvluchten.

Op Dinsdag 21 maart weer een gezellige Ladies Night in The Movies. Dit keer rond de NL komedie Het Verlangen. Een verwisseling van auteurs moet de noodlijdende uitgeverij Goudemondt redden. Maar kunnen de beide auteurs het spel wel volhouden.... Een avond met bubbels & bites, standjes, verloting en goodie-bag.

Een Special is de filmversie van De Matthäus Passion, zoals die onder leiding van Reinbert de Leeuw vorig jaar werd gespeeld. Het meesterwerk van Bach gedurende bijna 3 uur vanaf het witte doek en met surround geluid. Zondag 19 maart om 12:30 uur.

In het CineFiliaal op Woensdag 22 maart draait Life, Animated. Dit is een originele film over het onwaarschijnlijke verhaal van het zwaar autistische kind Owen Süskind. Na jaren van isolement komt hij in contact met zijn omgeving door dialogen uit talloze Disney-films te gebruiken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.