Team Parate Eenheid betreedt drugspand en houdt verdachten aan

17 maart 2017
Team Parate Eenheid betreedt drugspand en houdt verdachten aan

DORDRECHT - Vanavond heeft de politie een actie gehouden op een overlastgevend dealpand in de wijk Crabbehof. Hierbij zijn 5 verdachten in de leeftijd van 39, 48, 49, 51 en 57 jaar aangehouden voor het kopen van drugs.

Hierna is met behulp van agenten van Team Parate Eenheid een instap gedaan in de betreffende woning. Hierbij zijn in de woning twee verdachten in de leeftijd van 53 en 26 jaar oud aangehouden op verdenking van het dealen van drugs.
Bij de doorzoeking die hierop volgde is er een vuurwapen aangetroffen, een grote hoeveelheid pillen en diverse andere soorten drugs.

De verdachten mogen zich later voor de rechter verantwoorden.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.