Verkiezingsuitslagen kunnen worden ingezien op Stadskantoor

17 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Verkiezingsuitslagen kunnen worden ingezien op Stadskantoor

DORDRECHT - Vanaf vrijdag 17 maart legt de gemeente de resultaten en de processen-verbaal van de verkiezing op 15 maart ter inzage op het Stadskantoor. Tijdens openingstijden van de gemeentelijke balies bieden zij u de mogelijkheid om deze documenten in te zien.

Inzagerecht betekent dat u de documenten alleen mag inzien, het maken van kopieën of foto's mag niet. Om die reden blijft een medewerker van de gemeente tijdens de inzage aanwezig. De mogelijkheid tot inzage is tot het moment dat de Tweede Kamer heeft besloten over de toelating van nieuwe leden. Dat is op woensdag 22 maart. Uw recht op inzage vervalt dus op dat moment.

Om de documenten in te zien bent u welkom tijdens de openingstijden van de Stadswinkel.

- maandag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur

- dinsdag en donderdag van 14.00 tot 19.30 uur

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.