Rectificatie bericht van 28 februari omtrent Cafe de Pul

17 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Rectificatie bericht van 28 februari omtrent Cafe de Pul

DORDRECHT - Op 28 februari jl. heeft de gemeente Dordrecht een persbericht uit laten gaan waarin onder andere is gesteld dat in café De Pul verschillende keren is geconstateerd dat er gestolen goederen zijn verkocht. Dit is onjuist geformuleerd omdat de verkoop zelf niet is vastgesteld.

Wel is uit politierapportages gebleken dat diverse malen personen met gestolen goederen in het café zijn aangetroffen. Omdat deze incidenten uiteindelijk in het definitieve besluit niet meer zijn genoemd hoorden ze ook niet thuis in het persbericht van 28 februari 2017.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.