Podiumplaatsen voor kunstrijdsters bij internationale Paradice Cup in Bremen

20 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Podiumplaatsen voor kunstrijdsters bij internationale Paradice Cup in Bremen

DORDRECHT / HENDRIK-IDO-AMBACHT - Afgelopen weekend was een afvaardiging rijd(st)ers van Kunstrijvereniging De Drechtsteden actief op de internationale Paradice Cup 2017 in Bremen.

In de Kürklasse 7 Mädchen schaatse Julia van Rennes (11) uit Klaaswaal zich naar een mooie 6e plaats, Emilie Schop (11) uit Dordrecht  en Tara Werkman (11) uit H.I. Ambacht eindigden op een respectievelijke 9e en 12e plaats.

Didier Dijkstra (12) uit Utrecht reed in een internationaal veld een prima kür waarmee hij zeer verdiend op de 1e plaats eindigde in de categorie Kürklasse 6 Jungen. Met eveneens een 1e plaats met zijn  show kür een prima wedstrijd voor Didier.

1e plaatsen met Showküren
In de categprie Show-duo’s eindigden Demi Sijswerda (14) en Isa van Swieten (13) op de 1e plaats. In een internationaal veld van 10 duo’s begonnen zij de wedstrijd met startnummer 1 en gaven alles in een stoere kür met hele leuke elementen.

Met de showkür gemaakt door choreografe Nkiki Davison en trainster Winnie Dekker met inbreng van de dames op de swingende klanken van Eye of the Tiger, de titelsong van de film Rocky Reden lieten zij een meer dan prima visistekaartje achter in Bremen.
Emilie Schop en Tara Werkman eindigden met de showkür op de 10e plaats.
Didier Dijkstra reed in een veld met 11 deelnemers een super gave showkür op Treat you better van Shawn Mendez.
De Dordtse dames Angel Delevaque (6) en  Michëla Morée (13) eindigden op de 9e en 10e plaats en Julia van Rennes (11) uit Klaaswaal eindigde op de 11e plaats.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.