Concertgangers Bibelot kunnen nu fijn nachillen bij Brandstof

20 maart 2017
Concertgangers Bibelot kunnen nu fijn nachillen bij Brandstof

DORDRECHT - Op 17 maart is officieel Brandstof geopend. Dit is een horecaconcept van Bibelot, op de begane grond in het Energiehuis. Om 19.00 uur druppelden de mensen binnen en om 20.00 verrichtte wethouder Piet Sleeking de opening met het onthullen van een gedicht.

De ruimte van Brandstof sluit goed aan bij poptempel Bibelot. De concertgangers hebben nu eindelijk een reden om na te chillen in de nieuwe ruimte, in plaats van met zijn allen naar de uitgang te stormen. Het is tenslotte wel een avondje uit.

De oude garderobe is vervangen door lockers waardoor de caféruimte is vergroot. Het interieur is aan te passen aan verschillende type evenementen en een grote tafel nodigt uit om aan te werken.

In Brandstof kun je zelf je tosti samenstellen, achter je laptop werken of na een concert wegzakken in een lekkere fauteuil.

Het is een prima ruimte voor ontmoetingen en er kan van alles worden georganiseerd. Brandstof doet graag zoveel mogelijk samen met de stad. Daarom werkt ze samen met Dordtse ondernemers, organisatoren, onderwijsinstellingen, cultuurmakers en kunstenaars. Lara Geense van Brandstof vertelt hierover: “Het gebouw en de ligging aan het Energieplein bieden veel mogelijkheden, die we met Brandstof optimaal  gaan benutten. We kijken er naar uit om samen met de stad nieuw programma te ontwikkelen.” 

Bij Brandstof kun je dan ook activiteiten organiseren, netwerken en brainstormen. Een creatief broednest zou het kunnen worden.

Een dag na de officiële opening was Brandstof voor iedereen toegankelijk, al vanaf de middag.

Brandstof is vanaf 18 maart elke donderdag en zondag geopend van 15.00 tot 23.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 15.00 tot 02.00 uur. Voor meer informatie, kijk op www.brandstofdordrecht.nl of mail naar brandstof@bibelot.net. Brandstof is gevestigd aan de Noordendijk 148.

Foto's: Wim van de Pol

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.