Modewinkel La Luna stopt na 37 jaar

22 maart 2017
Modewinkel La Luna stopt na 37 jaar

DORDRECHT - De laatste paspoppen, kleding, enkele lampen, schoenen en een schilderij staan te koop bij La Luna op de Voorstraat 365. Na maar liefst 37 jaar stopt de kledingwinkel ermee.

La Luna Di Moda is een moderne kledingzaak voor vrouwen. Naast eigentijdse kleurrijke kleding vind je bij deze winkel ook accessoires en sieraden. Met name de collectie kettingen bij La Luna di Moda springt eruit. De kettingen sluiten uitstekend aan bij de kledingcollectie, waardoor je in een keer een complete outfit bij elkaar kunt shoppen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.