Leerlingen van de Regenboogschool planten 25 nieuwe bomen in Wantijpark

22 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Leerlingen van de Regenboogschool planten 25 nieuwe bomen in Wantijpark

DORDRECHT - Ook dit jaar werkte de gemeente Dordrecht weer mee aan de jaarlijkse Boomfeestdag. De Stichting Nationale Boomfeestdag organiseerde deze dag al weer voor de 61ste keer. Het thema was: 'Bomen verbinden.'

Woensdag 22 maart plantten kinderen van de Regenboogschool 25 nieuwe bomen in het Wantijpark. Om 10 uur verwelkomde wethouder Reynvaan de kinderen op de parkeerplaats van het Wantijpaviljoen, Wantijpark 1. Vervolgens plantte de wethouder met een aantal kinderen de eerste boom.

Foto's: Wim van de Pol.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.