Corrie van Randwijk nieuwe bestuurder De Merwelanden

23 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Corrie van Randwijk nieuwe bestuurder De Merwelanden

DORDRECHT - Corrie van Randwijk is per 1 april 2017 benoemd als nieuwe bestuurder van woon- en zorgcentrum De Merwelanden. Zij volgt Anneke Bouwmeester op, die interim bestuurder was.
Van Randwijk is geen onbekende voor De Merwelanden, zij heeft enkele jaren als projectmanager extramurale zorg gewerkt in ons woon- en zorgcentrum. Daarnaast heeft zij een brede directie en managementervaring in het ziekenhuis en in de thuiszorg, gehandicaptenzorg en ouderenzorg. Vanaf 2002 was zij, als directeur, werkzaam bij Philadelphia Zorg. Van Randwijk wil zich inzetten voor een waardevol leven voor ouderen en is geïnteresseerd in hun levensverhaal. Zij wil vrijwilligers en medewerkers laten ervaren dat werken in de zorg leuk is en je leven verrijkt.

“De Merwelanden is een unieke ouderenzorgorganisatie op een prachtige plek in Dordt aan het water. Ik wil een extra impuls geven aan wonen, zorg en welzijnsactiviteiten voor ouderen en hun mantelzorgers in de Drechtsteden. Met als doel dat ouderen zich gezien voelen als waardig en waardevol mens. Ik kijk uit naar de samenwerking met wijkteams, vrijwilligers-, welzijns- en zorgorganisaties in de Drechtsteden “, aldus Van Randwijk.

De Merwelanden: Thuis in toegewijde zorg.
De Merwelanden is een bruisend woon- en zorgcentrum met belangrijke voorzieningen voor de wijk De Merwepolder en voor de Drechtsteden. We bieden alle vormen van zorg en welzijn; van permanente verzorging en verpleging, tot zorg op afroep thuis in de wijk. Onze enthousiaste medewerkers en vrijwilligers zetten zich iedere dag met toewijding in om de juiste zorg of ondersteuning te bieden. Dankzij de sfeervolle brasserie en tal van activiteiten voor onze bewoners en de wijk, is De Merwelanden een gezellig trefpunt. Het is een plaats van ontmoeting, waar de mens er toe doet. Kortom, wij bieden de ideale combinatie van wonen, zorg en welzijn. De Merwelanden is dan ook niet voor niets thuis in toegewijde zorg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.