Winkelstraat.nl verwelkomt eerste Dordrechtse boutique

27 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Winkelstraat.nl verwelkomt eerste Dordrechtse boutique

DORDRECHT - Garvè Clothing uit Dordrecht is als eerste boutique uit Dordrecht verwelkomd op het online modeplatform Winkelstraat.nl. De livegang van de boutique is hiermee een verrijking van de digitale fashion hotspot Zuid-Holland, waar reeds al meerdere exclusieve fashion boutiques te vinden waren.

Een uniek merk
Garvè wil zich vooral onderscheiden door een uniek merk dat staat voor ruige kleding. De fashion boutique is eind 2015 ontstaan. Het team streeft ernaar om unieke, tijdloze en modieuze producten op de markt te brengen. Door middel van innovatie willen zij de nieuwste trends naar voren brengen. De boutique richt zich vooral op het aanbieden van een gemixte collectie van diverse stijlen.

Dankzij de aansluiting bij Winkelstraat.nl, kunnen de producten van Garvè nu tot ver buiten Dordrecht worden geshopt. Meer informatie over Garvè Clothing, alle aangesloten boutiques, de collectie en openingsdata; is te vinden op de boutique pagina van Winkelstraat.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.