Cafe de Vrijheid weer open vanaf 31 maart

23 maart 2017
Cafe de Vrijheid weer open vanaf 31 maart

DORDRECHT - Café De Vrijheid opent 31 maart weer haar deuren. Na een jaar afwezigheid wordt de heropening uitbundig gevierd met een feestelijk openingsweekend.

Gedurende het weekend van vrijdag 31 maart opent het café haar deuren met drie dagen feest en livemuziek. Diverse lokale bands, dj’s en artiesten betreden het podium van De Vrijheid. Eigenaresse Inge Deen: ‘Na een jaar hard werken is het eindelijk zo ver. Ik heb enorm veel zin om weer open te gaan. Veel mensen bleven ons al die tijd vragen wanneer het nou eindelijk zou gebeuren, nu alle vergunningen rond zijn kunnen we al die mensen weer verwelkomen in hun favoriete kroeg.’

Via Facebook zullen de komende week het programma en de namen van artiesten bekend worden gemaakt. Voor buurtbewoners wordt een apart moment georganiseerd om de heropening te vieren en opnieuw kennis te maken, hiervoor worden zij te zijner tijd uitgenodigd.

Het bruin café aan de Noordendijk is ruim honderd jaar oud en met haar eigentijdse sfeer en onveranderde interieur een begrip in Dordrecht. Nadat de horecagelegenheid diverse tegenslagen kreeg te verwerken moest het in maart 2016 noodgedwongen de deuren sluiten. Het voormalige personeel van De Vrijheid begon kort na de sluiting een crowdfunding en heeft met behulp van donaties en investeerders het café kunnen redden van de ondergang. Onder leiding van kersverse eigenaresse Inge Deen zal het team als vanouds weer de bar bemannen.

Facebookpagina café De Vrijheid

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.