Op 7 april kunnen auto's weer gebruik maken van de Spuiboulevard

31 maart 2017
Op 7 april kunnen auto's weer gebruik maken van de Spuiboulevard

DORDRECHT - Mede door de gunstige weersomstandigheden verlopen de werkzaamheden omtrent de aanleg van een warmteleiding op de Spuiboulevard tussen de Soetgensbrug richting Achterom en de kruising met de Hellingen voorspoedig. Op vrijdagavond 31 maart kunnen voetgangers en fietsers weer gebruik maken van de Spuibrug.  De verwachting is dat op 7 april in de loop van de dag de Spuiboulevard weer volledig opengesteld zal worden voor  gemotoriseerd verkeer.

De aanleg van een warmteleiding van de Spuiboulevard naar de Hellingen wordt in twee achtereenvolgende nachten uitgevoerd, omdat dan beide rijbanen op de Spuiboulevard worden afgesloten. De werkzaamheden gaan plaatsvinden in de nacht van: Maandag 3 april tot dinsdag 4 april van 20.00 tot 06.00 uur en op dinsdag 4 april tot woensdag 5 april van 20.00 tot 06.00 uur. Er wordt een omleiding ingesteld en het fietsverkeer wordt begeleid door verkeersregelaars.

Op 10 april start HVC de aanleg van een warmteleiding in de Hellingen. De werkzaamheden gaan zes weken. Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt in eerste instantie de Hellingen afgesloten ter hoogte van de kruising met de Spuiboulevard en de kruising met het Geldelozepad. In de week van 1 mei wordt de kruising Hellingen – Geldelozepad - Papeterspad afgesloten. Er worden omleidingen ingesteld die met borden worden aangeduid.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.