Dordts Sportfestijn laat kinderen verschillende sporten ontdekken op Goede Vrijdag

31 maart 2017
Dordts Sportfestijn laat kinderen verschillende sporten ontdekken op Goede Vrijdag

DORDRECHT - Dordtse sportaanbieders bundelen hun krachten en laten kinderen tussen de 4-8 jaar tijdens het Dordtse Sportfestijn op een leuke manier kennis maken met verschillende sporten. De multifunctionele Sportboulevard wordt hiervoor op 14 april (Goede Vrijdag) omgetoverd tot een festivalterrein, waarop veel valt te beleven en bewegen. Tijdens het vrolijke en sportieve festijn worden sportactiviteiten afgewisseld met spetterende demonstraties en entertainment. Zo kunnen de bezoekers op verschillende manieren kennis maken met honkbal, voetbal, tennis, hockey, gymnastiek en vele andere sporten. Dit alles onder professionele begeleiding van Dordtse sportaanbieders.

Naast de diverse sporten waar doorlopend aan kan worden deelgenomen, kunnen de deelnemers ook inschrijven voor clinics van verschillende zwem- en ijssporten die tijdens het Dordtse Sportfestijn plaatsvinden in het zwembad en op het ijs. Inschrijven voor de clinics kan ook op de dag zelf in de entreehal.

NIEUW: speciaal aanbod voor kinderen met een beperking
In Dordrecht moet iedereen de mogelijkheid krijgen om te kunnen sporten. Sinds dit jaar is er daarom ook speciaal aanbod tijdens het Dordtse Sportfestijn voor kinderen met een beperking. De doelgroep voor dit aanbod is qua leeftijd iets breder. Kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud die op zoek zijn naar een leuke sport kunnen meedoen of een kijkje nemen. 

Informatie en vervolg
Ouders kunnen tijdens het festijn specifieke informatie inwinnen bij de participerende sportverenigingen. Daarnaast bieden alle deelnemende verengingen een vervolg op hun club aan voor verdere verdieping in hun sport, waarvoor ouders hun kind achteraf op kunnen geven. Deelname aan het Dordtse Sportfestijn kost 2 euro per duo (ouder/kind) en inschrijven is mogelijk via www.dordtsport.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.