Gratis op stap met de bus van Arriva in de Drechtsteden tijdens de Paasdagen

01 april 2015
Gratis op stap met de bus van Arriva in de Drechtsteden tijdens de Paasdagen

DRECHTSTEDEN - Van bus organisatie Arriva ontvingen we de onderstaande mededeling:

Beste reiziger,

Wilt u met Pasen voordelig op stap? Dat kan. Want op 5 en 6 april a.s. kunt u een hele dag onbeperkt met Arriva door uw regio met de bus reizen voor maximaal € 2,- per persoon.

Uw prijsvoordeel loopt op tot 100%
We geven onze vaste reizigers graag een blijk van waardering. En nieuwe reizigers willen we op een prettige en voordelige manier laten kennismaken met onze bussen. Daarom houden we regelmatig een actie in Zuid-Holland, waarbij uw prijsvoordeel kan oplopen tot zelfs 100%! We beginnen met Pasen.

Hoe werkt het?
U kunt heel eenvoudig online een actievoucher aanvragen voor (maximaal) vijf personen. Vervolgens kunt u de voucher uitprinten of opslaan (op uw telefoon of tablet) en meenemen. Die voucher toont u bij het instappen aan de buschauffeur. U kunt dan:
- gratis reizen in de regio Drechtsteden, Alblasserwaard en Vijfheerenlanden; of een dagkaart voor € 2,- per persoon kopen waarmee u kunt reizen in de regio Duin- en Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek en Midden-Holland OF de regio Hoeksche Waard / Goeree-Overflakkee.
- Kinderen van 4 tot en met 11 jaar die op de voucher meereizen, reizen tijdens Pasen gratis. Ze krijgen van de buschauffeur een Kinder-ritkaart, die verticaal afgestempeld wordt tot een actiedagkaart.   
- De actie geldt alleen op 5 april (eerste paasdag) en 6 april (tweede paasdag) 2015. U mag gerust beide paasdagen van de actie profiteren. Vult u dat in op het formulier. Uw actiedagkaart mag worden gebruikt in alle stads- en streekbussen én op de HOV-buslijnen (R-net en Qliner) van Arriva.

De Nachtbus, buurtbus, Belbus, OV-taxi, Keukenhof Express, trein (MerwedeLingelijn), Waterbus, buslijn 45 (Den Haag - Leiden) en buslijn 195/295 van Connexxion (Utrecht - Rotterdam) zijn van de actie uitgesloten.

Lees hier verder over deze actie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.