Twee wethouders werken mee aan startavond Sterrenburg 50 jaar

26 februari 2016
Twee wethouders werken mee aan startavond Sterrenburg 50 jaar

DORDRECHT -  Twee wethouders van Dordrecht dragen een steentje bij aan de startavond op maandag 29 februari rond Sterrenburg 50 jaar. Wethouder Karin Lambrechts opent de avond om half acht. Daarna geeft zij het woord aan presentator/gangmaker Hans Berrevoets.

De kerk waar wordt vergaderd grens ook aan de Eddingtonweg waar op 18 augustus 1966 de wijk begon. Ook wethouder Piet Sleeking woonde in deze straat toen hij rond 1970 er met zijn ouders een aantal jaren woonde.

Op 29 februari presenteert ook het winkelcentrum Sterrenburg zich. Ds. Riet Boogaard (Ontmoetingskerk) en ds. Rein Hoekstra (open Hof kerk) vertellen dat de kerken graag ruimte willen geven aan activiteiten. Ook bij scholen wordt nagedacht om te kijken hoe de generatie van morgen kan inhaken op Sterrenburg 50 jaar.

Vanaf zeven uur is de kerk al open voor Sterrenburgers, oud-Sterrenburgers en meedenkers.

(bericht gemeente Dordrecht)

Maandag 29 februari 19.30: bijeenkomst Stralend Sterrenburg 50 jaar

De wijk Sterrenburg bestaat in 2016 50 jaar. Een aantal actieve bewoners en organisaties willen dat vieren met de wijk. Maandag 29 februari is daartoe een eerste denk- en doe bijeenkomst in de Open Hof kerk aan de Herschelstraat 27. Doel van de avond is ideeën te verzamelen voor activiteiten rond het 50-jarig bestaan. Wethouder Karin Lambrechts opent de avond om 19. 30 uur, wethouder Piet Sleeking (zelf één van de eerste bewoners van de wijk) komt later op de avond meedoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.