PVV wil meedoen met de verkiezingen in Dordrecht

05 april 2017 door Hennie van der Zouw
PVV wil meedoen met de verkiezingen in Dordrecht

DORDRECHT - De PVV wil bij de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar in zeker zes gemeenten in onze regio meedoen. Op de website van de partij staat een lijst met 60 gemeenten, waar de partij van Geert Wilders wil meedingen om de zetels.

Afgelopen weekeinde werd al bekend dat de PVV in elk geval in Rotterdam wil meedoen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Nu komen daar ook Dordrecht, Spijkenisse (Nissewaard), Hellevoetsluis, Vlaardingen en Schiedam bij.

Het zijn steden waar de PVV bij de Tweede Kamerverkiezingen vorige maand goed scoorde. "De opmars van de PVV zet door. Er is lokaal veel behoefte aan een sterke PVV", staat te lezen op de site van de partij.

Over een paar maanden wordt de knoop doorgehakt in welke gemeenten de PVV meedoet. Dat hangt af van het aantal geschikte kandidaten.

De PVV zit nu nog in de gemeenteraad van Almere en Den Haag. Ook zit de PVV in de Provinciale Staten van onder meer Zuid-Holland.

Brono: RTV Rijnmond.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.