Coördinators gezocht bij de VoorleesExpress

16 januari 2017
Coördinators gezocht bij de VoorleesExpress

DORDRECHT - Word jij coördinator bij de VoorleesExpress? Binnenkort start VoorleesExpress Dordrecht met een nieuwe groep gezinnen. Voor de vierde keer op rij hebben De Regenboog, De Fontein, Albatros, Ikra en Mozaïek een grote groep leerlingen en hun ouders aangemeld. Voor dit nieuwe seizoen zijn er voldoende voorlezers.

Voor de coördinatie is Stichting Voorlezen nog op zoek naar drie vrijwilligers. De stichting zoekt mensen die coördineren en organiseren leuk vinden. De coördinator is verantwoordelijk voor het begeleiden en ondersteunen van de gezinnen en de voorlezers en voor het bewaken van het voorleesproces. Belangstellenden (in het kader van HBO stage pedagogiek) kunnen zich opgeven bij Ilse van Donkelaar (projectleider) via voorleesexpressdordrecht@voorlezen.org

Stichting Voorlezen
Stichting Voorlezen voert de VoorleesExpress Dordrecht uit. VoorleesExpress is voor kinderen in de leeftijd van twee tot en met acht jaar met een (dreigende) taalachterstand. Een van de belangrijkste doelen van het project is dat kinderen plezier in boeken en (voor)lezen krijgen. De voorlezers en coördinatoren van VoorleesExpress Dordrecht steken graag een voorleesvlammetje aan in de gezinnen waar doorgaans weinig tot niet wordt voorgelezen.

Contactgegevens
Voor meer informatie over de vrijwillige functie van coördinator bij VoorleesExpress Dordrecht kun je contact opnemen met Ilse van Donkelaar via voorleesexpressdordrecht@voorlezen.org. Via de Facebook pagina VoorleesExpress Dordrecht communiceert Stichting Voorlezen over de ontwikkelingen van het project.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.