Kinderen genieten op het Energieplein met Brandstof

10 april 2017 door Hennie van der Zouw
Kinderen genieten op het Energieplein met Brandstof

DORDRECHT - Eens per maand is Brandstof de hang-out voor kids en ouders. Ouders kunnen met vrienden lekkere biertjes drinken terwijl Brandstof voor een geweldig leuk kinderprogramma zorgt. Ook kunnen kinderen een voetbal lenen om een balletje te trappen op het Energieplein.

Zondag 9 april was het Kleurfeest te gast bij Brandstof. Het lentezonnetje scheen heerlijk. Kinderen maakte vrolijke tekeningen onder begeleiding van tekenaars Gerard de Bruyne en José Vingerling en gitarist Maarten Teekens zorgde voor de muziek.

De volgende editie staat in het teken van Moederdag. Een speciale gezellige middag voor kinderen, moeders en oma's.

Laat gratis een mooie foto maken met je moeder. Geniet van lekkernijen van Christa’s cookies en knutsel met bloemen. Ook zijn er ook deze editie weer volop speelmogelijkheden op het Energieplein.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.