Volop familiefilms bij The Movies in het Paasweekend

11 april 2017 door Hennie van der Zouw
Volop familiefilms bij The Movies in het Paasweekend

DORDRECHT - The Movies ontvangt graag kinderen met hun ouders en grootouders; elke week weer in de familiefilms. Om het familiefilmbezoek nog leuker te maken, zijn er nu een paar dingen anders. The Movies heeft wel allerlei lekkers, maar geen grote snoepwinkel. Wel is er nu The Kids Studio, een vrolijke, aparte ruimte waar je voor en na de film creatief kunt tekenen, krijten en kleuren of leuk spelletjes doen, lezen, gamen en gewoon chillen in de zitzakken. (Groot)ouders kunnen ondertussen vlakbij rustig genieten van koffie of een drankje.

Daarnaast heeft The Movies een nieuwe manier van uit-eten. Die is veel meer geschikt voor leuke familie-etentjes met de kids. Dish & Drinks presenteert een variatie van lekkere gerechten op bord. Een speciale kids-selectie laat ook kinderen lekker eten. Voor een vaste prijs van 9,75 euro per dish (incl. frisdrankje).

Zo wordt het ook voor en na de film leuk om naar de bios te gaan. Komend Paasweekend bijvoorbeeld naar de nieuwe Smurfenfilm en de Lego Batman film. En er zijn nieuwe voorpremières van een heel grappige animatiekomedie The Boss Baby 3D en de NL-jeugdfilm Hotel de Grote L over de 12-jarige Kos die alles op alles zet om het familiehotel van de ondergang te redden.

Het wordt een waar filmfeest voor diverse categorieën publiek dit Paasweekend (en daar omheen).

Kinderen en hun (groot)ouders kunnen meer film beleven met extra voorstellingen van het avontuur van De Smurfen en het Verloren Dorp 3D (NL) en de nieuwe familiefilms: het heel grappige Dreamworks animatiekomedie Boss Baby 3D (NL) en de lekker eigenwijze NL jeugdfilm Hotel de Grote L. Nieuw is ook dat we onze bioscoop hebben verrijkt met een leuke teken-, game-, lees- en chillplek voor de kids: The Kids Studio. Hebben ze voor en na de film ook plezier en kunnen de (groot)ouders relaxter genieten van een kopje koffie of een drankje. 

Voor cultuurliefhebbers is terug de prachtige concertfilm over de uitvoering van De Matthäus Passion o.l.v. meesterdirigent Reinbert de Leeuw. In een speciaal Paasarrangement serveren we in de pauze een aantal gerechten uit ons nieuwe Dish & Drinks menu. Ma 17/4 17:15 - 21:15 u.

Hou je van stevig drama, heel stijlvol gefilmd dan past de nieuwe premièrefilm Lady Macbeth. Het is een even verleidelijk als wreed drama over de verbeten vrijheidsstrijd van een jonge vrouw tegen de mannelijke dominantie in het Engekand van 1885.

Ook nieuw is de Britse mix van komedie en oorlogsdrama Their Finest. In Londen tijdens WO II moet een klein team van filmmakers een feel-good speelfilm maken, die het hart van de gepijnigde natie zal verwarmen. Maar dat gaat niet zomaar. 

Voor de romantici zijn bijv. Beauty and The Beast 3D en A United Kingdom van harte aanbevolen.
In het CineFiliaal op wo 19/4 The Other Side of Hope, de nieuwe film van de Finse cultfilmer Aki Kaurismäki. Met zijn typische droge humor en eigen beeldtaal vertelt hij het verhaal van een Syrische vluchteling en een ex-vertegenwoordiger die samen een restaurant gaan opzetten. Aanvang 20:30 uur

Check voor meer info en (extra) vertoningstijden www.themoviesdordrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.