Europarlementariër Lambert van Nistelrooij bezoekt Sint Jacobskapel

08 april 2014
Europarlementariër Lambert van Nistelrooij bezoekt Sint Jacobskapel

DORDRECHT - Op maandag 14 april zal CDA Europarlementarier Lambert van Nistelrooij een bezoek aan Dordrecht brengen.

Op uitnodiging van Alice Bakker-Osinga, president van de stichting Osinga Ages zal hij Alice Bakker en meesterkok Ad te feliciteren met hun overeenkomst om de Sint Jacobskapel weer een toeristisch, culinair en historisch-cultureel attractieve bestemming te geven.

De stichting Osinga Ages heeft als doel om Europa, de steden en de regio's dichter bij de burger te brengen. Een doel waar Lambert van Nistelrooij als lid van de commissie voor regionale ontwikkeling zich ook hard voor inzet.

Dordrecht kan veel profijt hebben van een nauwere samenwerking met andere regio's. Op de gebieden van bijvoorbeeld toerisme en cultuur is daar nog veel winst in te behalen. Van Nistelrooij zal met een aantale plaatselijke ondernemers praten over hun ervaringen hierin en uitleg geven over wat hij en het CDA voor hen hierin kunnen betekenen.

Programma maandag 14 april van 9-12 uur

9 uur Ontvangst in hotel/restuarant Bellevue-Groothoofd.
Welkomstwoord door Alice Bakker-Osinga.
Presentatie door Europarlementarier Lambert van Nistelrooij over de Brabantse aanpak en over zijn boek Groen,Groei en banen.

10 uur Sleutelmoment bij Jacobskapel, Sint Jacobsplein met eigenaar Ad Janssen
Bezichtiging Jacobskapel, geschiedenis ervan en toekomstperspectieven.

10.30 Bezoek aan Dordrechts Museumen Art & Dining restaurant

12 uur Afsluiting.

Geïnteresseerden kunnen zich tot zaterdag 12 april aanmelden bij Alice Bakker via e-mail alicebakkerosinga@yahoo.com

Foto: Dirk Hol

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.