Voetbalschool komt naar GSC/ODS

18 april 2017 door Hennie van der Zouw
Voetbalschool komt naar GSC/ODS

DORDRECHT - De Haagse voetbalschool Footballtalentz breidt z'n activiteiten uit naar Dordrecht en heeft daarvoor de accommodatie van GSC/ODS gekozen. De school richt zich op alle jongeren t/m 18 jaar, die hun voetbalkwaliteiten verder willen ontwikkelen. Bij enkele clubs in de regio zijn al voetbalscholen met succes actief, dus de club van de Groene Zoom werkt daar graag aan mee.

Om te bezien wat Footballtalentz en GSC/ODS voor elkaar kunnen betekenen worden eerst, bij wijze van proef, twee tweedaagse cursussen verzorgd op maan- en dinsdagen. De eerste vindt plaats op 24 en 25 april en de tweede is op 1 en 2 mei. In Dordrecht zal namens de voetbalschool het trainersduo Patrick van Dullemen en Jim Krijgsman actief zijn. Van Dullemen is in het bezit van het UEFA A-diploma en traint al tien jaar de jeugd van ADO Den Haag, waar hij de "Onder-15" onder z'n hoede heeft.

Hij was nog niet zo lang geleden één van de grootste Haagse talenten en aanvoerder van het Nederlands jeugdteam. Door een ongeval kon hij plots niet meer voetballen en besloot hij om te kiezen voor het trainersvak. Met succes, want hij maakte al vele jeugdspelers écht beter. Het motto van de voetbalschool is "van basistechniek naar functionele techniek". Van Dullemen en Krijgsman willen met Dordrecht Footballtalentz ook talenten in deze regio verder helpen in hun ontwikkeling.

Deelnemers aan de cursus hoeven géén lid van GSC/ODS te zijn en ook niet te worden (al mág dat natuurlijk wel).  Op alle vier de cursusdagen is er voor 9 t/m 12-jarigen een ochtendsessie van 8.30 tot 12.00 uur en een middagsessie voor 13 t/m 16-jarigen van 12.30 tot 16.00 uur. Voor 5 t/m 8-jarigen is er een mini's-clinic, die duurt van 8.30 tot 9.45 uur. Opgeven voor de cursussen van deze voetbalschool kan via footballtalentz@outlook.com en wie eerst informatie wil kan bellen met 06 16 05 42 49. De kosten voor een tweedaagse cursus bedragen zeventig euro, 5 t/m 8-jarigen betalen twee tientjes.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.