Moskee Aksa komt in actie: Levens van miljoenen in gevaar

28 maart 2017
Moskee Aksa komt in actie: Levens van miljoenen in gevaar

DORDRECHT - Levens van honderdduizend kinderen zijn in gevaar door droogte, geweld en armoede. In Somalië  hebben bijna 3 miljoen mensen dringend voedselhulp nodig. 363.000 Kinderen lijden aan ernstige en acute ondervoeding. Somalië behoort tot de landen waar ondervoeding het meest voorkomt.

De  Aksa moskee in Dordrecht heeft samen met zijn Somalische leden inzamelingsactie gehouden. De bezoekers van de Aksa moskee hebben zo hun steentje bijgedragen.  Sommige leden melden dat ze in tranen waren toen ze de beelden zagen van ernstig ondervoede kinderen. Gelukkig kennen we de honger niet in Dordrecht juist dan moeten we ons steun geven aan die het echt nodig hebben.

Opbrengst van inzamelingsactie is 1200 euro.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.